Cor Infantil de la Coral Sant Jordi

El Cor Infantil està format per nens i nenes d’entre 4 i 17 anys, que assagen dividits en grups d’edat: Petits, Mitjans i Grans. D’aquesta manera, els infants poden treballar el repertori més adequat a la seva edat en tots els aspectes i amb els mètodes més adients: des d’un enfocament molt lúdic per als petits fins al format coral convencional per al grup de grans.

Tots els nens i nenes que vulguin cantar poden formar part del Cor Infantil, atès que no es requereixen coneixements musicals previs. El treball a la coral els donarà les eines necessàries per créixer musicalment, introduint els elements vocals, d’audició i de llenguatge musical necessaris per poder anar avançant fins al pas al Cor Jove, si s’escau.

Informació pràctica

Per fer la preinscripció al Cor Infantil de la Coral Sant Jordi o demanar-nos-en més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres per mitjà del correu inscripcions@coralsantjordi.cat o bé des del formulari de contacte.

El Cor Infantil de la Coral Sant Jordi està format per dos grups, L’Esquitx i L’Espurna, que treballen per separat però actuen com un sol cor pel que fa a continguts, concerts i activitats.

 • Grups d’edat
  Petits (de 4 a 7 anys)
  Mitjans (de 8 a 10 anys)
  Grans (d’11 a 17 anys)

♫ L’Esquitx (Dissabtes al matí)
     Petits d’11h a 12h
     Mitjans d’11h a 12.30h
     Grans d’11h a 13h

La Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 2, 08003 Barcelona)
Tel.: 606 866 750

♫ L’Espurna (Divendres a la tarda)
     Petits de 17.30h a 18.30h
     Mitjans de 17.30h a 19h
     Grans de 17.30h a 19.30h

Centre Cívic Vil·la Urània (Via Augusta, 104, 08006 Barcelona)
Tel.: 619 707 002

Activitats

 • Concerts: El Cor Infantil canta, de manera fixa, al Concert de Nadal amb tota la família coral, i fa un concert de final de curs. Els concerts de la resta del curs varien en funció de les activitats i de les propostes externes que rep.
 • Caps de setmana de treball: El Cor Infantil participa, cada any, al cap de setmana de treball de la família Coral Sant Jordi, durant el primer trimestre. Permet avançar en el repertori de manera intensiva, i també és un moment important de convivència i coneixença entre els cantaires.
 • Trobades: L’Esquitx i L’Espurna van ser corals fundadores del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) i en segueixen essent membres actius, participant anualment a les trobades o concerts que proposa la federació. Experiències que són un enriquiment constant pels cantaires.
 • Intercanvis i viatges: El Cor fa, periòdicament, intercanvis amb corals del país o estrangeres i participa a festivals de cant coral. Ha viatjat a Granada, Holanda, Txèquia, Estònia, Finlàndia, França…, i ha participat a festivals com l’Europa Cantat Junior i el Youth Choirs in Movement.