La Coral Sant Jordi celebra els 75 anys cantant amb els antics cantaires

El diumenge 10 de juliol, s’ha celebrat el concert que significa l’inici de la trobada festiva de la família Sant Jordi per celebrar junts el 75è aniversari de la coral.

El concert s’ha fet a l’

A la segona part s’han incorporat a l’escenari diversos excantaires i, juntament amb ells, també dos exdirectors. Així, Xavier Sans ha dirigit Ave Verum (Saint-Saëns) i Sota de l’om (Morera). Seguidament, Lluís Vila s’ha encarregat de Fantasiant, Amor, a mi descobre (Brudieu), Per tu jo cantaria (Mesytre) i la Sardana de l’abril (Millet).

El concert ha acabat amb quatre de les cançons que van ser interpretades en el primer concert de la coral -el 1947-, sota la batuta del director titular, Oriol Castanyer: Tot baixant per la drecera (Glück), Adéu germà meu (Waelrant), Rosa de bardissa (Werner) i la Nit de Sant Joan (popular suïssa).

En acabar l’acte s’ha ofert una copa de cava a tots els assistents al concert i s’ha compartit el pastís de l’aniversari.

Estem molt contents d’haver compartit aquest dia amb tots els cantaires i amics que han passat per la nostra entitat i que s’han afegit a la celebració!