La Coral Sant Jordi tanca els actes del 75è aniversari

Concert 75è a Rubí

El concert de la Diada de Sant Jordi a l’Auditori de Barcelona, amb la Petite Messe Solennelle de Rossini, ha tancat els actes de celebració dels 75 anys de la Coral Sant Jordi. L’obra la vam presentar uns dies abans al Concert de Rams de l’Abadia de Montserrat.

Ha estat un any ple d’esdeveniments. El vam començar cantant el Rèquiem de Mozart a la basílica de la Mercè de Barcelona per Sant Jordi, que vam portar després a Puerto de la Cruz, Tenerife.


Vam celebrar-ho també amb excantaires i exdirectors en un concert molt emotiu a la Fabra i Coats de Barcelona. El repertori d’aquesta actuació, Cançons amb història, el vam cantar més tard al Vendrell, a Rubí i a Madrid. El de Rubí va ser l’acte commemoratiu de la primera actuació de la coral.

L’Exposició Oriol Martorell, comissariada per cantaires en actiu, va visitar la Casa dels Entremesos, el Centre de Sarrià, el Monestir de Montserrat, el Paranimf de la Universitat de Barcelona i la Biblioteca de Catalunya, on el Cor Ponent hi va fer un concert.

La família Coral Sant Jordi va estrenar per Nadal el nou arranjament de Josep Ollé del Fum, fum, fum, que serà a partir d’ara la cançó emblemàtica del nostre concert anual.

Vam rebre amb agraïment un reconeixement institucional el Dia de l’Associacionisme Cultural 2022 i vam tornar a cantar al Parlament de Catalunya en l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor.

Lliurament del diploma DASC22 a la presidenta de la Coral Sant Jordi

Desitgem poder materialitzar el lema del 75è aniversari, “Músiques medicinals”, durant molts i molts anys més, amb la certesa que la música cura l’ànima, la ment i el cos.