Relleu a la presidència de la coral

En el marc de l’Assemblea General ordinària de l’entitat, celebrada el passat 11 de juliol, es va procedir al relleu a la presidència de la Coral Sant Jordi. La presidenta en els últims quatre anys, Montserrat Artigues, va acabar el seu mandat i va ser substituïda per Josep M. Martí.

El mandat de la Montserrat ha significat per a la coral un període d’afiançament del projecte musical del nostre director titular, Oriol Castanyer. Han estat, també, uns anys en què s’ha potenciat molt l’escola coral, entès com a projecte integrador de les corals infantils i el cor jove, per poder oferir als nens i nenes que entren amb sis anys un projecte atractiu i d’aprenentatge musical que pot acabar sent cantaire de la Coral Sant Jordi. El seu mandat ha estat, així  mateix, el de la pandèmia i el cessament de totes les activitats presencials. Amb ella al capdavant, la coral s’ha sabut reinventar i en cap moment se n’ha paralitzat l’activitat.

Fem arribar el nostre immens agraïment a la Montserrat Artigues i al seu equip i desitgem tots els encerts al Josep Maria Martí!

Josep M. Martí

President

Va entrar a la coral el setembre de 1991, ara fa més de 30 anys. Ha cantat amb tots els directors que ha tingut la coral en el període posterior a l’Oriol Martorell: Jordi Noguera, Xavier Sans, Lluís Vila i Oriol Castanyer.

Fou alumne de l’Oriol Martorell a la universitat i amb ell va iniciar la seva tesi doctoral (inacabada). En Josep M. ja va ser president de la coral entre els anys 2007 i el 2013.

Josep M. Martí

President