Notícies

Celebra Nadal amb nosaltres!

Si ens voleu acompanyar aquest Nadal, reserveu-vos les dates!! Acompanyarem la sortida de la Carassa i l’arribada de l’Esperit de Nadal, i farem el nostre entranyable concert de Nadal amb tots les cors de la Família.

“Cançons amb història” a Rubí

Aquest dissabte, 26 de novembre, la Coral Sant Jordi fem el concert central dels actes de celebració del 75è aniversari, en commemoració del que es considera el primer concert públic de la coral.

L’Esquitx 1962-2022

L’Esquitx, un dels dos grups que formen el Cor infantil de la Coral Sant Jordi, està de celebració! Durant la tardor de 1962 va començar un projecte innovador: es creava un grup de nens i nenes entre 4 i 13 anys per formar una coral infantil (aleshores molt escasses o inexistents). Maria Dolors Bonal, Maria Martorell i Montserrat Solanic es van convertir en l’equip pedagògic.

La Coral Sant Jordi participarà en l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya 2022

La Coral cantarà al Parlament, tres dies abans de la Diada Nacional de Catalunya, en l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor, en categoria d’or, a la cantant Núria Feliu i al músic i escriptor Pau Riba, a títol pòstum.