Notícies

Exposició a la Biblioteca de Catalunya

La Biblioteca de Catalunya inaugura una exposició amb motiu del 75è aniversari de la Coral Sant Jordi.

L’Esquitx 1962-2022

L’Esquitx, un dels dos grups que formen el Cor infantil de la Coral Sant Jordi, està de celebració! Durant la tardor de 1962 va començar un projecte innovador: es creava un grup de nens i nenes entre 4 i 13 anys per formar una coral infantil (aleshores molt escasses o inexistents). Maria Dolors Bonal, Maria Martorell i Montserrat Solanic es van convertir en l’equip pedagògic.

La Coral Sant Jordi participarà en l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya 2022

La Coral cantarà al Parlament, tres dies abans de la Diada Nacional de Catalunya, en l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor, en categoria d’or, a la cantant Núria Feliu i al músic i escriptor Pau Riba, a títol pòstum.

Relleu a la presidència de la coral

En el marc de l’Assemblea General ordinària de l’entitat, celebrada el passat 11 de juliol, es va procedir al relleu a la presidència de la Coral Sant Jordi. La presidenta en els últims quatre anys, Montserrat Artigues, va acabar el seu mandat i va ser substituïda per Josep M. Martí.

La Coral Sant Jordi celebra els 75 anys cantant amb els antics cantaires

El diumenge 10 de juliol, es va celebrar el concert que significa l’inici de la trobada festiva de la família Sant Jordi per celebrar junts el 75è aniversari de la Coral. Aquest concert va comptar amb la presència de molts excantaires i de dos antics directors. L’acte va acabar amb cava i amb el tradicional pastís d’aniversari.