Notícies

La Coral Sant Jordi celebra els 75 anys cantant amb els antics cantaires

El diumenge 10 de juliol, es va celebrar el concert que significa l’inici de la trobada festiva de la família Sant Jordi per celebrar junts el 75è aniversari de la Coral. Aquest concert va comptar amb la presència de molts excantaires i de dos antics directors. L’acte va acabar amb cava i amb el tradicional pastís d’aniversari.

Acte institucional del Dia de l’Associacionisme Cultural 2022

En l’acte institucional del Dia de l’Associacionisme Cultural 2022, que es va celebrar el passat 3 de juny al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès, la Coral Sant Jordi va rebre un diploma lliurat per la consellera de Cultura, Sra. Natàlia Garriga, com a reconeixement als seus 75 anys d’història, juntament amb altres associacions que enguany celebren algun aniversari destacat.

Exposició: Oriol Martorell 1927-1996. 25 anys seguint l’estela del seu llegat

La Coral Sant Jordi presenta una exposició sobre la figura d’Oriol Martorell.  Amb el lema “Seguint l’estela del seu llegat”, la mostra pretén reivindicar la figura polièdrica de Martorell, 25 anys després de la seva mort, presentant-ne les múltiples facetes.

Concert de Nadal de la família Coral Sant Jordi

El diumenge 12 de desembre, a les 18h, tota la Família Coral Sant Jordi celebrarà conjuntament el Nadal amb un concert a l’Església de Santa Maria de Sants (pl. Bonet i Muixí, s/n, Bacelona).